Zoe and Graham had a great home and after completing a loft conversion giving them plenty of bedroom space, they wanted a large ground floor living space for themselves and their two children to further enjoy. We built a ground floor rear extension, creating a kitchen/dinner and lounge area, which worked as a versatile space for their family. We installed a large set of bi-folding doors and Velux roof windows, filling the room with light and space. Zoe and Graham’s garden was south facing and in order to keep the back of the house cool in the summer, they opted for an electric remote controlled awning to use on sunny days. In addition to this, they chose electric exterior sun blinds fitted to the Velux, windows, for maximum flexibility. Three years on from the extension Zoe and Graham remain very happy with their build, as expressed in their testimonial.

Our snaps